Sonunda! Beyond Good & Evil 2 Geliyor!

Gönüllerin efendisi geliyor

Ubisoft nihayet uzun zamandır beklediğimiz açıklamayı yaptı ve Beyond Good & Evil 2'nin geliştirilmekte olduğunu resmi olarak onaylandı. Aslında konferansta gösterilen sinematiği izlerken "vay ne kadar güzel görünen bir oyun bu" diye düşünmeye başladım, sonra ekrana konuşan bir domuz girdi ve beynimde şimşek çaktı! Ama bu nasıl Beyond Good & Evil'dı, kesin içinde benzer bir karakter olan farklı bir oyun bu dedim. Ama işte sinematiğin sonunda ekranda o kelimeler teker teker belirmedi mi... 

Beyond Good & Evil 2 fragmanı i-na-nıl-maz olmuş! Daha ne diyeyim, siz de oyunun sinematik fragmanını izleyince benimle aynı düşüncede olacaksınız eminim. Tam 14 yıl şu oyun için bekledik yahu. Zaten Michael Ancel sahneye çıktığında ne kadar duygulu olduğu her halinden belli oluyordu. Anlayacağınız üzere konferansta beni en çok heyecanlandıran duyuru bu oldu.

Oyun aslında bir devam oyunu değil, Beyond Good & Evil'ın öncesini anlatacak, bu yüzden kendisine "ruhani devam oyunu" desek çok daha doğru olur. Bu yüzden sinematiğin sonunda gördüğümüz kızın Jade olmadığını anlamış oluyoruz ama göz renginin benzerliğinden de bir akrabalık olduğunu tahmin edebiliyorum. 

Oyunun hangi platformlara, ne zaman çıkacağına dair bir açıklama yapılmadı. Ama 14 yıl bekleyen 14 ay daha bekler, hiç sorun yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum