Spider-Man'in E3 2017 Oynanış Videosu Çıktı ve Batman'e Rakip Olacak Gibi Duruyor

Batman gibi döverim, Spidey gibi uçarım.

 Insomniac'ın geliştirdiği ve PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen Spider-Man'den yepyeni bir video çıktı. Sony'nin E3 2017 Konferansı'nda paylaştığı oynanış videosunda Spider-Man'in çevreyle etkileşiminden tutun da farklı farklı ağ mekaniklerini nasıl kullandığına kadar pek çok şeyi görme şansı bulduk.

Oyunun dövüş mekanikleri daha önce hiçbir Spider-Man oyununda olmadığı kadar gelişmiş ve sadece videoda gördüğümüz kadarıyla bile bir sürü farklı seçeneğimiz var. Üstelik ağ atma mekanikleri de bir hayli geliştirilmiş ve taze bir his veriyor. Hatta Oyungezer - E3 Sony Canlı Yayını'nda oyunu Batman'in Arkham serisiyle bile kıyasladık, çünkü videoda gördüğümüz seviye Batman'e rakip olacak bir kalite sundu bizlere.

Helikopter kovalama bölümü de ayrı keyif vericiydi ve bu Spider-Man oyunu adına umutlanmak için bir sürü sebebimiz oldu şimdiden. Oyunda Peter Parker'ı canlandıracağız, ancak videoda gördüğümüz kadarıyla alternatif Spider-Man'lerden biri olan Miles Morales de oyunda yer alacağa benziyor.

Peter Parker'ın düşük çenesini aramadık değil, ancak geri kalan her detay oyunu kusursuza yakın gösterdi (belki bir de kostümdeki beyaz detayları beğenmeyenler olabilir tabii).

Insomniac Games'in geliştirdiği Spider-Man oyununa 2018'de kavuşacağımız da kesinleşti, fakat resmi bir çıkış tarihi açıklanmadı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum