Spyro ve Crash’in Geliştiricisi Toys for Bob, Yeni Oyunu İçin Microsoft ile Anlaşmış

Activision ayrılığı sonrası böyle bir hamle bekleniyordu

Spyro ve Crash serilerinin geliştiricisi olarak tanınan Toys for Bob, geçtiğimiz ayın sonunda yaptığı duyuruyla, Activision’dan ayrılmaya ve yollarına bağımsız olarak devam etmeye karar verdiklerini ilan etmişti. Son yıllarda Activision ile Toys for Bob arasındaki ilişkiyi göz önünde bulundurunca, bunu yerinde bir hamle olarak değerlendirmek mümkün.

Duyuruda, Microsoft ile muhtemel iş birlikleri üzerine çalıştıkları da ifade ediliyordu. Windows Central’da paylaşılan habere bakılırsa bu iş birliği hayata geçmiş bile.

Haberde, Toys for Bob’un tekrar bir bağımsız stüdyo haline gelmesinin ardından ilk oyunu için Xbox ile bir anlaşmaya varıldığı ifade ediliyor. Oyun hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmamış, fakat “Toys for Bob’un geçmişte yapığı oyunlara benzer bir oyun” olacağı söylenmekte.

Toys for Bob’un tekrar bağımsız hale gelmesi şahsen sevindiğim bir haber olmuştu. Şimdi de eskiden yaptıklarına benzer bir işe imza atacakları söyleniyor. Bu da beni umutlandıran bir gelişme. Bakalım bu oyunla ilgili detaylar ne zaman gelecek, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum