Star Wars: Battlefront II'den Yeni Video

Çok, çok uzak bir 17 Kasım'da...

E3 sürecinin E3'e tam da dâhil olmayan ilk etkinliği EA Play'de elbette ki Battlefront II hakkında daha çok gaza gelmeyi bekliyorduk, yeni yayınlanan video da bunu başardı!

Konferansın başında da söylendiği gibi ilk Battlefront olumlu ama onlardan daha çok "yapıcı" eleştirilerle karşılanmıştı. EA oyunculardan gelen geri bildirimleri dinlediğini oyun duyurulduğunda ispatlamıştı. İlk oyunda olmayan tek kişilik senaryo ve ilk oyuna sonradan eklenen ama çok da tatmin etmeyen uzay savaşları Battlefront II'de yer alacaktı.

Tek kişilik senaryoya dair pek bir şey göremedik EA Play'de ancak şahane bir multiplayer videosu paylaşıldı. Uzay savaşları vardı, güzel duruyordu ama aslında asıl güzel tarafı o değildi bence. İlk oyunu severek oynamış ama haritaları çok çekici gelmediği için kısa sürede bırakmıştım. Bu yeni Battlefront'ta haritaların çok çok daha çekici olacağını sırf bu videodan bile söyleyebiliriz sanıyorum.

Hem ayrıca lanet olsun dostum, Darth Maul var! Daha ne olsun?!?!

Ne mi olsun? Split-screen olabilir mesela. Veya Titanfall 2'deki gibi bütün DLC'ler bedava olabilir. Ne onlar da mı var? Maşallah maşallah. Bayağı kalıcı olmaya geliyor gibi hissediyorum bu sefer Battlefront.

Video şöyle:

Star Wars: Battlefront II, 17 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkıyor.

Diğer EA Play haberleri için şu sayfamıza göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum