Steam Hafta Sonu İndirimleri (9 Haziran - 12 Haziran)

Inside oynamayan kalmasın

Steam'de bu hafta sonu Playdead oyunları indirimde diyeceğim ama adamların zaten iki tanecik oyunu var. Hoş bunların ikisi de süper oyunlar, notları oldukça yüksek olan ve mutlaka oynanması gereken oyunlar; ama yine de sadece iki taneler işte. Bunlar Inside ve Limbo.

Limbo'nun fiyatı %80 indirimle 18 liradan 3,6 liraya düşmüş ki zaten sıklıkla bu fiyata düşen bir oyun kendisi. INSIDE ise %40 indirim görerek 31 liradan 18,60 liraya düşmüş. Bu, oyunun şimdiye kadar indiği en düşük fiyat olarak karşımıza çıkıyor. Bu oyunun Steam yaz indirimlerinde %30 indirim görebileceğini tahmin etmiştik ama beklentimizin üzerinde bir düşüş bu. Bence her iki oyunu da kaçırmamalısınız, hatta bunlara ek olarak bir de Little Nightmares atmalısınız sepete.

Hafta sonu indirimindeki bir diğer oyun ise The Escapists. Oyunun kendisi ve tüm DLC paketleri indirime girmiş. Neyin nesiymiş şu oyun diye denemek isterseniz ana oyunun fiyatı 27 liradan 6,75 liraya düşmüş.

Pazartesi akşamına kadar indirimde kalacak bu oyunların aksine indirim süresi Pazar günü sona erecek olan bir oyun daha var, o da Project Cars. Hazır Project Cars 2'nin çıkış tarihi ve E3 fragmanı yayınlanmışken ilk oyun için de kampanya yapmak istemişler ve oyunun fiyatını 89 liradan %66 indirimle 30,26 liraya çekmişler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum