Thor: Ragnarok Filminde Hulk'ın Rolü Netleşiyor

O nasıl bir yatak yahu?

Thor: Ragnarok filminin fragmanı yayımlandığında herkesin dikkatini çeken filmin değişik atmosferiydi. Kullanılan renkler ve kostüm tasarımları bu filmin diğer Marvel filmlerinden biraz farklı olacağını bas bas bağırıyordu.

Avustralya'da açılan "Marvel: Making of a Cinematic Universe" sergisinde yer alan Ragnarok filmi dekorları bizlere yanılmadığımızı gösteriyor. Sergide en çok dikkat çeken obje de filmde gladyatör olarak göreceğimiz Hulk'un yatağı. Evet, Hulk'un bir yatağı var ve gerçekten çok fantastik duruyor. Hatta o kadar fantastik ki ilk gördüğünüzde Fred Çakmaktaş'ın yatağı sanma ihtimaliniz o kadar yüksek. Canavar kemiklerinden yapılan mobilyası ve Muhteşem Yüzyıl'dan fırlamış nevresim takımı ile oldukça dikkat çekiyor. 

thor-yatak

Tabii ki kafamızda bir soru oluşturuyor bu yatak. Hulk neden böyle bir yatağa ihtiyaç duysun? Hemen Spartacus dizisi ve Gladiator filminden öğrendiklerimiz bu noktada devreye giriyor. Ludus'un şampiyonu, en iyi gladyatörün özel bir odası olur ve diğer gladyatörlerden farklı bir yaşam sürer. Hulk da çok büyük ihtimalle filmde şampiyon olarak yer alıyor ve odası diğer kölelerden ve esirlerden farklı. Muhtemelen filmde kaçmak için Hulk'ı ikna etmeye çalışacak bir Thor izleyeceğiz. Hulk ise geri dönmeyi reddedecek ve halinden epey memnun olacak. Muhtemelen ikili fragmanda gördüğümüzden farklı bir şekilde bir kez daha karşı karşıya gelecek ve filmin kırılma anlarından biri olacak.

Filmin yönetmeni Taika Waititi Thor: Ragnarok'un şu ana kadar çekilen Marvel filmlerinin formülünden farklı bir şey ortaya koyacağını ve çekilen en çılgın Marvel filmi olacağını söylemişti. Açıkçası bu yatak mevzusu benim filme olan ilgimi arttırdı ve gerçekten ya bir başyapıt izleyeceğiz ya da Batman & Robin tarzında bir film izleyeceğiz. Umarım şahane bir sonuç ortaya çıkar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum