Türk CS Takımı Eternal Fire, PGL Major Copenhagen Playoff'larına Yükseldi

Bunu başaran ilk Türk takımı.

Çok istedik, çok bekledik, çok üzüldük... Yıllar evvel Space Soldiers'ın yaktığı ateş, Eternal Fire ile yangına dönüştü. Bir süredir yükselişte olan Türk CS takımı Eternal Fire, dün öğle saatlerinde gerçekleşen Virtus Pro maçı ile birlikte PGL Major Copenhagen'da çeyrek finallere yükselmeyi başardı.

Turnuvanın flaş takımlarından biri olan Eternal Fire, çeyrek final bileti için önce sıralamalarda dünya ikincisi olan Team Vitality'i 13-10'luk skor ile geçti. Ardından MOUZ'a yenilen ekibimiz, daha sonra dünya sıralamalarının bir numarası olan Faze Clan'i 13-1 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Son olarak Virtus Pro'yu BO3 (üç turun en iyisi) maçında 2-1 mağlup etmeyi başaran Eternal Fire, çeyrek finale adını yazdırmayı başardı. Eternal Fire, bunu başaran ilk Türk takımı olarak da tarihe geçmiş durumda. 

Eternal Fire ekibi bugün arkalarına yaslanıp son rakiplerinin belirlenmesini bekleyecek. Yarın başlayacak çeyrek final maçları, 26'sında da devam edecek. Eğer EF çeyrek finali geçmeyi başarırsa, yarı finali 30'unda oynayacak. Final için ise sadece 1 gün bekleyeceğiz.

Oyungezer ekibinden de Eternal Fire oyuncularına, koçuna ve yöneticilerine büyük tebrikler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum