Ubisoft, Mobil İçin Assassin's Creed Rebellion'ı Duyurdu

Mobilde suikast keyfine ne dersiniz?

Eğer "Ekim sonuna kadar Assassin's Creed Origins'i kim bekleyecek? Bana yepyeni bir Assassin's Creed oyunu lazım! Hemen! Assassin's Creed olmadan yaşayamıyorum" diye düşünüyorsanız size güzel bir haberim var. Ubisoft mobil cihazlar için Assassin's Creed Rebellion'ı duyurdu; bu sayede 15. yüzyıla geri dönebilecek ve oynaması ücretsiz bu oyunla açlığınızı dindirebileceksiniz.

Rebellion'da Assassin's Creed serisinden tanıdık simalarla karşılaşacaksınız ama tüm bu isimler mobil oyunun kendine has grafik tarzıyla sunulacak. Ubisoft yeni oyununu şu sözlerle tanıtmış:

Oyunculara kendi Suikastçi Kardeşliklerini kurma, karargahınızı yönetme ve Tapınakçılara karşı gizli görevlere çıkma imkanı verecek olan Assassin's Creed Rebellion'da 40'tan fazla Suikastçi bir araya geliyor. Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia ve Machiavelli gibi tanıdık Suikastçilere ek olarak Assassin's Creed Rebellion'a özel yaratılmış 20 yeni karakteri de aranıza katacaksınız. Çok sayıda Suikastçinin anılarını bir araya getiren yeni Animus sayesinde aynı anda birden fazla Suikastçiyi oynamanız mümkün olacak.

Oyunun grafik tarzı gerçekten de mobile yakışacak şekilde tasarlanmış, hatta bence bu grafiklerle normal bir oyun yapılsa da tutmaması için hiçbir sebep yok. Engizisyon döneminde İspanya'da geçecek olan Assassin's Creed Rebellion'da Kardeşlik Karargahımızı kurup Suikastçilerimizi eğitebilecek, onlara yeni eşyalar ve ekipmanlar sağlayabileceğiz. Kardeşliğimiz level atladıkça karargahımıza da yeni odalar eklenecek, Suikastçilerimiz yeni yetenekler kazanacaklar. Bu karargahı kullanarak üç Suikastçiden oluşan ekipleri görevlere yollayacağız ve burada da görevin türüne bağlı olarak doğru yeteneklere sahip olan Suikastçileri seçmek büyük önem taşıyacak. Hikaye ve Miras görevlerinde DNA parçaları toplayarak yeni Suikastçiler açabileceğiz.

Oyunun fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz. Henüz geliştirilme aşamasında olan Assassin's Creed Rebellion iPhone, iPad, iPod Touch ve Android platformlarında yayınlanacak.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum