Warner Bros, Canlı Servis Oyunlara Odaklanmakta Kararlı

Hogwarts Legacy bile ikna edemedi

Warner Bros bir kez daha gelecekteki oyun stratejisinin canlı servis, mobil ve oynaması ücretsiz oyunlara odaklanacağını tekrarladı. WB Games CEO'su J.B. Perrette "tek seferlik bir konsol oyunu geliştirip yayınlamak yerine oyuncuların sürekli olarak o dünyada yaşayacağı ve oynayacağı Hogwarts Legacy veya Harry Potter benzeri bir temeli alan canlı servis oyununu nasıl yapabiliriz, ona bakmalıyız" diyor.

Perrette bu sözleri canlı servis oyunu Suicide Squad'ın başarısızlığı üzerine söylüyor üstelik, oyunun güçlü bir çıkış yapamadığını, şimdilik başarısız olduğunu itiraf ettikten sonra söylüyor.

Hogwarts Legacy neredeyse 25 milyonluk satışıyla geçen senenin en çok satan oyunlarından biriydi. Warner Bros'a 1 milyar doların üzerinde getir sağladı. Ama Perrette buna rağmen "tek kişilik oyunlarda gelecek yok" düşüncesinde ısrarcı.

Warner Bros'un son yıllarda başarılı olduğu bir canlı servis oyunu yok. Bu modelde ısrarcı olmaya devam edip de gelirleri düştüğünde CEO'ları ne yapacak onu birlikte göreceğiz sanırım :)

YORUMLAR
Atlas Estrella
6 Mart 2024 16:49

CEO çöplüğüne -tabii eğer öyle bir çöplük varsa- gönderirler herhâlde.

Parolamı Unuttum