World of Warships: Legends, Mobil Cihazlar İçin De Çıktı

Aksiyon dolu World of Warships: Legends oynanışı şimdi mobilde

Önde gelen deniz savaşları MMO'su World of Warships'in geliştiricisi ve yayıncısı Wargaming, global lansman ile mobil cihazlara gelen World of Warships: Legends’ın olağanüstü savaşlarını, dünyadaki tüm dokunmatik ekranlara getiriyor. Google Play ve Apple App Store üzerinden ücretsiz olarak sunulan yeni güncellemeyle, oyuncular sıkı savaşların içine dalabilecek. Legends; bu heyecan dolu lansmanın yanı sıra kozmik içerikle dolup taşan yepyeni Gezegen Çatışması etkinliğini, Erken Erişime açık dört yeni Japon kruvazörünü ve nihai ödülü Pan-Avrupa Premium zırhlısı olan bir başka beş haftalık klasik harekâtı da sizlere getiriyor.

Gerçekten Efsanevi bir mobil lansmanı!

Denizleri iyice köpürten bu bahar güncellemesi ile tüm dünyadan oyuncular, World of Warships evrenine daha önce hiç olmadığı bir şekilde derinlemesine dalabilecek. Legends Mobile tüm oyunculara, World of Warships: Legends’ın aksiyon dolu çatışmalarını doğrudan avuçlarının içinde yaşama şansı tanıyor. Android ile iOS’ya ayrı ayrı mevcut ve ücretsiz olan Legends’ın mobil sürümü; hem PlayStation hem de Xbbox üzerinden çarpaz oynanış ve çarpaz gelişim imkânı sunacak şekilde geliştirildi. Ayrıca pürüzsüz bir denizcilik deneyimi için sezgisel ve rahat dokunmatik ekran kontrolleri sunuyor. Tüm mobil oyuncuları çok hoş şekilde detaylandırılmış haritalar, yüzlerce inanılmaz gerçekçi 20. yüzyıl gemi modeli ve sürükleyici efektler bekliyor. Lansmanın en başından itibaren neredeyse tüm gemi türlerinin de mevcut olması sayesinde, oyuncular kendi eşsiz donanmalarını kurabilecek ve açık denizleri fethetme yolunda sefere çıkabilecek.

World of Warships'in yayın yönetmeni Evgeniy Shukin: Legends yayın direktörü Evgeniy Shukin şunları ekliyor: "Oyunumuza tutkuyla bağlı olan ve oyunların keyfini çıkarmak için evlerinde dönmekte sabırsızlanan tüm oyuncularımıza, mümkün olan en iyi deneyimi sunmak istedik. Çapraz gelişim sayesinde oyuncular artık işe giderken bile favori gemi hatlarını ilerletebilecekler."

Gezegen Çatışma etkinliği ile denizler yıldızlar gibi ışıl ışıl

Yepyeni Gezegen Çatışması kozmik etkinliği, Legends’da yer çekimi dalgaları yaratmaya geliyor. Burada oyuncular eşsiz PvE kipinde mücadele edecek ve farklı hedefleri tamamladıkça daha zorları ile sınanacak. Bu galaksiler arası maceraya atılmak isteyen Kaptanlar ise kendine has kabiliyetlere sahip, temalı üç gemi arasından birini seçebilecek.  Bu kabiliyetler arasında “Yörünge Darbesi” ile “Elektromanyetik Atım” yer alıyor ve ayrıca dümen başına geçmeyi bekleyen etkinliğe özel Komutanlar da sizi bekliyor. Etkinlik süresince oyuncular sınırlı süreli bir para birimi olan Yıldız Fişleri kazanabiliyor ve bunları kullanarak bir gemi, kamuflajlar ve birçok Komutan kılığı gibi yıldızlar dolusu ödüle uzanabiliyor.

Erken Erişime giren Japon kruvazörleri ve dahası!

Mart ayında aynı zamanda Erken Erişime dört Japon ağır kruvazörü giriyor ve beş haftalık, 100 eşikten oluşan bir başka harekât da oyuna geliyor. Japon Kruvazör kasaları ile elde edilebilen bu ağır kruvazörler Seviye IV ile VII arasında değişiyor. Bu heybetli gemiler kendilerine has bir Takvim de taşıyor ve bunun içinde özel bir Japon Komutanı da dâhil birçok ödül yer alıyor.

Yeni “Sveriges Sällhet” harekâtı da gıpta edilen bir başka gemiyi oyuncuların donanmalarına katıyor. Beş haftalık bekleyişin sonundaki büyük ve şanlı ödül olan Pan-Avrupa Seviye VIII Premium Karl XIV Johan zırhlısı, denizlere açılmaya hazır bir şekilde sizi bekliyor.

World of Warships: Legends Mobile Google Play ile Apple App Store’da sizi bekliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum