2K Çoğu WWE Oyununu Steam'den Kaldırdı

Herhangi bir açıklama yok

2K sessiz sedasız biçimde çok sayıda WWE oyununu ve DLC'lerini Steam'den kaldırdı. Bu oyunlara sahip olan oyuncular elbette kütüphanelerini kullanarak oyunları oynamaya devam edebilecekler ama Steam üzerinden bu oyunlara sahip olmanın tek yolu başka bir siteden kod almak olacak.

Steam-Tracker.com bilgilerine göre satıştan kalkan oyunlar WWE 2K17, WWE 2K18, WWE 2K 19 ve WWE 2K 20. Aslında kaldırma işlemi iki hafta kadar önce yapılmış ama 2K bu konuda hiçbir uyarıda bulunmadığı için ancak bir Reddit kullanıcısı bu oyunları arayıp da bulamayınca gerçek ortaya çıkmış.

Şu anda Steam'de bulunan sadece iki tane 2K WWE oyunu var. Bunlardan biri bu yılı temsilen WWE 2K22, diğeri ise WWE Battlegrounds. Aslında WWE serisinin bu yıldan önceki oyunları çoğunlukla dalga konusu olmuştu, puanları da hiç iç açıcı değildi. Örneğin Engin WWE 2K20 incelemesinde "Serinin hayranları için tam bir hayal kırıklığı." diyerek 4 vermişti. Belki de 2K puanları düşük diye bu oyunları kaldırma yoluna gitmiştir.

2K bu haberin ortaya çıkmasının ardından da bir açıklama yapmadı ama oyunların kaldırılma sebebini ve Steam'e geri dönüp dönmeyeceklerini merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum