İNCELEME: A4 Tech Bloody V7

Hey you, bloody mouse! Yes, you!

Öncelikle satırlarıma başlamadan Mert arkadaşıma bu fareyi bana musallat ettiği için teşekkür etmek istiyorum (rica ederim efendim, her zaman-Mert). Bir ürünü incelemek için alıp zamanla ona bir isim takıp bağlanmak başka bir duygu tabi. Bu tecrübe için kendisine müteşekkirim.

Bol Çekirdekli
Çok çekirdekli sisteme sahip olan 155gr’lık Bloody V7, özellikle oyun oynarken bu özelliğinin hakkını verebiliyor. Birinci çekirdekle günlük sıkıcı ofis işlerinizi yapabilirsiniz. Ancak ikinci çekirdeğe geçiş yaptığınız anda, oyun esnasında 3 farklı atış moduna sahip oluyorsunuz. Farenin üzerinde 1-2-3 olarak sıralanan tuşlar sayesinde FPS oyuncuları tek, çift ve seri atış modlarını zahmetsizce kullanabilecekler.

Ele iyi oturan, kolay kolay elden kaymayan ve 7 farklı programlanabilir tuşuyla örgülü kabloya sahip olan Bloody V7’nin ultra silah moduysa, üç çekirdekli olmasının en önemli özelliklerinden biri. Yalnız bu mod için elinizi cebinize atmanız gerekecek. İnternet üzerinden siparişle aktif hale getirilen üçüncü mod otomatik silahlarda geri tepmeyi önleyebiliyor, cephanenizi yönetebiliyor ve mermi yolu ayarı gibi çeşitli makro düzenlemelere olanak tanıyor (iyiymiş ama haa-Mert). Kısaca üçüncü çekirdeği aktif hale getirmek için 20$ kadar bir miktarı fareye koklatmak yetebiliyor. (Evde bunu denemeyin ama…)

Tam Elinize Layık
200-3200 arasında gidip gelen CPI çözünürlük gücüyle, saniyede 368 megapiksel resim işleyebilen Bloody, 160K dahili belleğe ve 3ms tuş iletim hızına sahip. Çift lens teknolojisi ile donatılmış olan ürün, piyasadaki pek çok fareye kafa tutacak kadar hızlı ve seri tepkiler verebiliyor (kolay temizlenebilen optik lensi de es geçmeyelim-Mert). Tüm bunların ne işe yaradığını soracak olursanız onu oyun oynarken hissedeceğinizden eminim (ya da benim çocukken yaptığım gibi masaüstünde imleç yarıştırırken. Gülmeyin!-Mert). Ha fareye ne isim mi verdim test sırasında? Zippy! (diğer isim daha iyiydi aslında. :(-Mert)

Not: İnceleme, Kaan Ezgimen'e aittir. (:

KÜNYE
Performans: 5
Fiyat: 4
Artılar: Çok çekirdekli sistem, çift lens teknolojisi vs.
Eksiler: Parayla özellik açmak da ne ola?
Üretim: A4Tech www.a4tech.com
İthalat: Multimedya Bilgisayar www.multimedya.com
Fiyat: 99TL (KDV Dâhil)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum