Açlık Oyunları Ve Mad Men’in Yapımcısı Telltale Games’le Anlaştı

Koş Katniss, koş

Dünyaca ünlü sinema ve televizyon kuruluşu Lionsgate, bugün yaptığı bir açıklamayla Telltale Games ile karşılıklı olarak fikri mülk kullanımı konusunda anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Bunun anlamı Açlık Oyunları, Mad Men, Testere (Saw), Gerçeğe Çağrı (Total Recall) gibi pek çok sinema filmini ve diziyi yakında Telltale etiketi altında episodik olarak karşımızda bulabileceğimiz.

İşe “karşılıklı olarak fikri mülk kullanımı” ibaresi tarafından baktığımızdaysa Telltale oyunlarından bazılarını dizi olarak görebileceğimizi görüyoruz. Bu büyük ihtimalle adını son zamanlarda duymaya başladığımız orijinal IP için geçerli olacaktır.

Bununla birlikte Lionsgate yöneticilerinden Jon Feltheimer’ın Telltale Games’in yönetim kuruluna katıldığı da açıklandı, ki koskoca haberde bir satırla geçiştirilen bu ayrıntıyı ben hiç sevmedim. Çünkü firmanın artık eskisi kadar rahat karar alamayacağı anlamına gelebilir bu.

Şahsen Telltale’in elinden çıkan bir Testereya da Gerçeğe Çağrı (ama Arnold’lı olanı – yaşlıyım, evet!oyununa hayır demezdim, fakat örümcek hislerim bana öncelikli olarak Açlık Oyunları’na ağırlık vereceklerini söylüyor. Siz ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum