Amnesia: The Bunker'dan Bir Erteleme Haberi Daha!

Neyse, bu kez çok beklemeyeceğiz

SOMA ve Amnesia: The Bunker'ın geliştiricisi Frictional Games, serinin yeni oyununun bir kez daha ertelendiğini duyurdu. Fakat bu kez oyun sadece bir hafta ertelenmiş durumda. Stüdyo bu kısa süreyi, oyunun sorunsuz bir biçimde çıkış yapması için kullanacak. Yeni çıkış tarihi böylece 23 Mayıs olacak.

The Bunker, çok sevilen Amnesia serisinin dördüncü oyunu olarak geleneksel rotasından epey uzaklaşacak. Yarı açık bir dünya sunacak The Bunker'da, Henri Clement isimli Fransız bir askeri canlandıracağız. Clement, oyunda Amnesia'nın büyülü dünyasına giriş yaparak gizemli bir siper içerisinde hayatta kalmaya çalışacak.

Bir diğer önemli değişiklik ise seride ilk kez silah kullanabilecek olmamız. Bildiğiniz üzere Amnesia serisinin en dikkat çeken yanı, sizi bu garip yaratıklara karşı savunmasız bırakmasıydı. Seride ilk kez, kendimizi H.P. Lovecraft kitaplarından fırlamış bu garip canavarlara karşı savunabileceğiz.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
13 Nisan 2023 14:23

Mısırda geçen oyun baya tırttı..kibritle falan gezdiriyordu karanlığın içinde yarısında bıraktım..silah verilmesi güzel olmuş bu tür oyunların kısıtlı da olsa silah kullanımı vermesi lazım. Örnegin Alien Isolation. yoksa bir süre sonra illa ki sıkıyor.

Parolamı Unuttum