Animal Crossing’ten Isabelle, Elden Ring Oynarsa Ne Olur?

Çok tatlı bir animasyon olmuş bence :)

Çıkışı pandeminin ilk aylarına denk gelen Animal Crossing: New Horizons; çölde bir vaha gibi olmuştu; oyunlarla çok haşır neşir olmayanları bile kendine çekmeyi başarmış, Switch satışlarında da ciddi bir artış yaşanmasını sağlamıştı. Dolayısıyla, oldukça geniş bir oyuncu topluluğuna sahip olduğuna şüphe yok.

Öte yandan Elden Ring de, bu yılın tartışmasız en sağlam çıkışını yapan ve önümüzdeki dönemde de kendisinden bol bol bahsettirecek olan oyunu. Bugüne kadar en yoğun ilgi gören Souls oyunu olduğunu da söylemek mümkün.

Şimdi birbirinden çok farklı olan bu iki oyun nasıl bir haberde bir araya gelebilir diye merak ediyor olabilirsiniz. Bir Animal Crossing hayranı; “Animal Crossing’in sevimli karakterlerinden Isabelle, Elden Ring oynarsa nasıl olur?” diye düşünüp güzel bir animasyon hazırlamış.

Reddit kullanıcılarından Wooden-Turtle tarafından paylaşılan animasyon; Elden Ring’in açılış bölümünden bir sahne ile başlıyor, tabii Animal Crossing grafikleriyle izliyoruz bu sahneleri. Kahramanımız henüz fazla ilerleyemeden bir boss ile karşılaşıyor ve boss da hemen hallediveriyor kahramanımızın işini. Bunun ardından kamera geniş açıya geçiyor; televizyona bir joy-con fırlatıldığını görüyoruz ve ardından da ekran karşısında asık suratlı Isabelle görünüveriyor :)

Bence gayet güzel bir animasyon olmuş, Wooden-Turtle’ın ellerine sağlık. Önümüzdeki dönemde Elden Ring’in Switch versiyonu gelecek olursa, “Lütfen joy-conlarınızı ekrana fırlatmayın” ibaresiyle satışa sunulması düşünülebilir :)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum