APB Vendetta Kickstarter'da Destek Peşinde

PC sahipleri ve PS4 bekleyenler için güzel haber

Hatırlarsanız APB büyük hayallerle çıkmış bir oyundu. Ama oyunun beklenmeyen başarısızlığı yüzünden neredeyse kimsenin oynamadığı unutulmuş bir diyar haline geldi. Reloaded adıyla tekrardan canlandırılan oyun, Steam’in iş birliğiyle birlikte Free-to-Play politikasını izlemiş ve en azından kendine has bir kitle oluşturabilmişti. Bu sonradan gelen başarı Reloaded Productions’a ilham vermiş olacak ki bugün yeni bir APB oyunu fikriyle karşımızdalar; APB Vendetta!

26 Mart itibariyle Kickstarter üzerinden yatırım toplamaya başlayan oyunun amacı 300 bin $ baremine ulaşmak. İki gün içerisinde 11 bin $ topladığı için şu an emin olamasak da, arkasındaki deneyimli yapımcıların PR gücü ile birlikte muhtemelen projenin başarıya ulaşacağına eminiz. Peki APB Vendetta bize klasik APB deneyiminden farklı olarak ne sunuyor?

APB Vendetta’nın en büyük iddiası daha önce işlenmemiş büyüklükte bir hareket esnekliği sunmak. Duvarlarda hareket etmekten tutun, zamanı kontrol etmeye kadar, fiziksel harekete etki edecek tüm unsurları oyunlarına taşımak istediğinden bahseden yapımcılar, hali hazırdaki APB oyununda premium içerik satın almış olanlara ise kolaylıklar tanıyacaklarından bahsediyorlar.

Özel kullanıcı modlarının oyun içine entegre edilmesine ise profesyonel bir şekilde yardımcı olacaklarından bahseden yapımcıların, oyun zenginliğine “bu sefer” önem verdiği açık. Oyunun bir kere satın alma ile sınırsız oynanma çerçevesinde yeni bir politika izleyeceğini de hatırlatalım. Bakalım zaman ne getirecek.

Oyunun Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum