Arnold Schwarzenegger, Terminator Serisine Veda Etti

Ağlamıyorum, gözüme makine yağı kaçtı

Terminator serisinin yüzü Arnold Schwarzenegger, seri ile işinin bittiğini açıkladı. Bu kahredici haberi vermek de maalesef bana düştü…

Bilim kurgu türünün en dikkat çekici örneklerinden biri olan Terminator, son yıllarda gerçekten yaşam destek ünitesine bağlı şekilde hayatına devam ediyordu. Üst üste gelen ve tatmin etmeyen yeni filmlerin üstüne, Terminator: Dark Fate isimli yapım bildiğimiz her şeyi silerek serinin hayranlarını tetiklemişti.

Eski California valisi Schwarzenegger, The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Serinin bitmediğini fakat kendisinin seriyle işinin bittiğini söyleyen Hollywood yıldızı, Terminator serisinin yeni bir sayfa açması gerektiğini ifade etti.

Schwarzenegger serinin durumu hakkında da dürüst açıklamalarda bulunmuş. Örneğin ilk üç filmin oldukça iyi olduğunu ifade eden oyuncu, dördüncü filmde görevi nedeniyle rol almadığını söylüyor. Fakat beşinci (Genisys) ve altıncı (Dark Fate) filmlerin başarısız olacağını da önceden gördüğünü ifade etmiş. Schwarzenegger’a göre bu filmlerin senaryoları tatmin edici değilmiş.

Bundan sonra bir Terminator filmi daha gelir mi bilinmez. Fakat gelirse, içerisinde Schwarzenegger’i göremeyeceğimiz kesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum