Artık God of War Ragnarök'ün De New Game Plus Modu Var

Yeni zırhlar, yeni level sınırı ve fazlası

Artık God of War Ragnarök'ün de bir NG+ modu var. Sony Santa Monica tarafından yayınlanan New Game Plus güncellemesiyle birlikte NG+ moduna ek olarak yeni ekipmanlar, yeni güçlendirmeler ve artırılmış level sınırı da oyuna eklenenler arasında.

Oyunu bitirir bitirmez NG+ moduna geçebilecek ve daha çok sayıda oynanış seçeneğiyle birlikte ikinci turunuza başlayabileceksiniz. Oyunu bitirdiğiniz esnada sahip olduğunuz tüm silah, ekipman ve yetenekler NG+'ya taşınacak, buna Draupnir mızrağı da dahil.

Bunun bir istisnası Sonic ve Hex okları olarak belirtilmiş. Açmak için bu oklara ihtiyacınız olan yerleri açabilmek için hikayede bu okları aldığınız noktalara gelmiş olmanız gerekecek.

Oyuna eklenen yeni zırhlar Armor of the Black Bear, Spartan Armor, Ares Armor ve Zeus Armor.

Bunlardan Spartan Armor özellikle ilginç. Bu zırhın herhangi bir özelliği veya istatistik değeri yok, level 1'den ileriye de gidemiyor. Tam bir Spartalı zırhı yani. Bunu Huldra Brothers’ Shop'tan satın alabiliyorsunuz. Kendinizi bu kadar güçsüzleştirmek istemezseniz de bu zırhın görünümünü transmog olarak kullanmanız mümkün.

Bu güncellemenin tüm yama notlarını şuradan görebilirsiniz. Güncellemenin detaylı anlatımını ise PlayStation Blog'dan okumak mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum