Assassin's Creed: Valhalla, Aralık Ayında Son Güncellemesini Alacak

New Game+ çağrıları cevapsız kaldı

Assassin's Creed: Valhalla 2 yıllık çıkış sonrası geliştirme sürecinin artık sonuna geldi. 10 Kasım 2020'de çıkan oyun 6 Aralık 2022'de son güncellemesini alacak.

Bu güncellemedeki son ve ücretsiz DLC olan The Last Chapter, Eivor'un hikayesini duygusal biçimde sonlandıracak, oyun boyunca şahit olduğunuz hikayelerden bazılarını bağlayarak öyküyü güzel biçimde finale bağlayacak. "Siz, bu maceraya katılan 20 milyonu aşkın oyuncudan biri oldunuz" demiş Ubisoft.

Güncellemeyle Eivor'un kapşonunu istediğiniz zaman takılı tutabileceksiniz, bu tamamen kozmetik bir seçenek olsa da oyuncuların gizemli suikastçi rolünü daha bir benimsemelerini sağlayacaktır muhakkak.

Ancak bu son güncelleme oyuncuların talep ettiği New Game+ özelliğini getirmeyecek. Geliştirici ekip, oyunun tekrarlanabilirliği benzersiz hale getirmek için son derece kısıtlı seçeneğe sahip olduğunu, bu yüzden de New Game+ moduna sıcak bakılmadığını söylüyor.

"Bu haberi hayal kırıklığıyla karşılayacağınızı biliyoruz ama umuyoruz ki geçtiğimiz aylarda yayınladığımız, aralarında Forgotten Saga gibi daha önce görülmemiş deneyimlerin de yer aldığı yeni içerikler tekrarlanabilir içerik arayan oyuncular için heyecan verici ve zorlayıcı bir deneyim sağlamıştır" demiş Ubisoft.

Şimdi artık sıra yeni Assassin's Creed oyunlarında.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum