Atomic Heart, Çıkış Tarihi Fragmanıyla Karşımızda

Dört gözle bekliyoruz kendisini

Alternatif tarih akışlarının sunulduğu, distopik oyunlara, hele bir de Sovyet teması varsa, büyük bir zaafım olduğunu söyleyebilirim. Dolayısıyla, Atomic Heart da 2018’de duyurulduğu andan beri takip listemde. Erteleme üstüne erteleme gördü, ama en sonunda çıkış tarihine kavuştu, bunun için bir de fragman paylaşıldı:

Şu 1 dakikalık video bile Atomic Heart’ın nasıl farklı bir kafada olduğunu, neler vadettiğini ortaya koyuyor. Şahsen yine heyecanlandım, herhalde ben de heyecanlanmak için yer arıyorum :)

Atomic Heart’ın çıkış tarihi 21 Şubat 2023. PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S için çıkacak oyun, ön siparişe de sunulmuş durumda. Fiyatı konusuna girmiyorum, bizler için yüksek tabii, ama çok da dert etmeye gerek yok. Zira çıkış gününde Game Pass’e gelecek, en azından düşük bir maliyetle oynayabilmek için bir alternatifimiz olduğunu görmek güzel.

Oyun dünyasında Rusya’ya karşı yaptırımlar hız kazanınca, Atomic Heart’ın da Rusya menşeili bir firma olan Mundfish tarafından geliştirildiğini göz önünde bulundurunca, Game Pass’e gelişine yönelik de bir politika değişikliğine gidilebileceğinden endişe ediyordum, neyse ki öyle olmadı. Zaten oyunun dağıtımcılığını Focus Entertainment üstlenince de bir anlamda bu konuda bir sorun yaşanmayacağı anlaşılmıştı diyebiliriz. Microsoft da başlangıçtaki anlaşmasıyla ilgili bir değişikliğe gitmedi, oyun severleri sevindirdi. Şimdi tek mesele önümüzdeki birkaç aylık sürenin nasıl geçeceği :)

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum