Bandai Namco Yeni Bir Soulslike İçin Brandon Sanderson'la İş Birliği Yapabilir

George RR Martin tamam, sıradaki gelsin

Dark Souls oyunlarının ve Elden Ring'in yayıncısı Bandai Namco, yeni bir oyun için Amerikalı ünlü fantastik roman yazarı Brandon Sanderson ile iş birliğine gidebilir.

Brandon Sanderson günümüzün en önemli ve en üretken yazarlarından biri. Kendi serileri bile başlı başına harika (Sissoylu örneğin), bu yetmiyormuş gibi Zaman Çarkı gibi efsane serilerin devamlanmasında ve tamamlanmasında büyük rolü olan bir isim. Son olarak yazacağı dört yeni roman için Kickstarter sayfası açan Sanderson, tam tamına 42 milyon dolar toplayarak görülmemiş bir başarıya daha imza atmıştı.

Sanderson, yaptığı canlı yayın sırasında Bandai Namco'dan kendisine gönderilen paketin açılışını yaptı. Bu Elden Ring paketinin içinde Lands Between haritası, bir pelerin, Malenia figürü, broadsword gibi hediyelerin yanı sıra bir de not vardı. Sanderson notta ne yazdığını tam olarak okumadı ama şunları söyledi:

"Birlikte bir şeyler yapmak istediklerini söylemişler. Aslında bunu ben de istiyorum. Hatta aklımda onlar için bir oyun fikri var bile... bu fikri onlara gönderebilir ve ne düşündüklerini öğrenebilirim"

Sanderson'ın aklında bir Soulsborne oyunu için fikir varmış, bunu da söyleyelim. "Aklımda her şey için mutlaka bir fikir vardır. Mesela bir Soulsborne oyunu yapsam, ne yapardım? Mesela 'bir Magic: The Gathering hikayesi yazsam ne yapardım' diye merak ettiğimde neler olduğunu biliyorsunuz. Bir Magic: The Gathering hikayesi geliştirmek için dört yıl harcadım ki Magic bana ulaşıp da 'bir hikaye yazmak ister misin?' diye sorduğunda 'tabii ki, zaten yazdım' diyebileyim"

Sanderson aklındaki Soulsborne fikrini ne zaman sunacak bakalım. "Aklımda bu fikir var, belki de yakında benden bir şeyler duyarsınız. Her zaman fikirlerim var, her zaman" diyor Sanderson.

Valla Sanderson'ın elinden çıkan bir hikayeyi oynadığımız bir Soulsborne da inanılmaz olur. From Software bizi Elden Ring ile şımartmışken, devamı neden gelmesin ki?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum