Batman: Arkham Knight Neden Ertelendi?

Açıkla bize Bat

Normal koşullarda ertelenen oyunlar için basit sebepler gösterilir. Bu kez aylar önceki bir ertelenme haberi geç de olsa düzgünce detaylandırıldı.

Şimdilerde 2015’in en çok beklenen oyunlarından biri olan Batman: Arkham Knight’ın duyurusuyla birlikte 2014’ün ekim ayında çıkacağı söylenmişti. Tabii ki birçok oyuncu da bu ertelenme haberine üzüntüyle yaklaşmıştı. Oyunun yönetmeni Sefton Hill ertelemenin ardındaki nedenleri açıkladı.

“Yapmak istediklerimizi çıkış tarihine kadar yetiştiremeyeceğimizi sonradan fark ettik. Ardından bir karar vermemiz gerekti: ya oyundan bir şeyler çıkararak ölçeği düşüreceğiz, ya da oyunu erteleyerek amaçlarımızı gerçekleştireceğiz. Warner’la bu konu üzerinde konuştuk ve onlar da bize hak vererek ertelemeyi uygun gördüler.”

“Yapabileceklerimizi bitirebilecek zamanımız yoktu. Bunun benim hatam olduğunu söylemek doğru olur, çünkü benim ortaya çıkarmak istediğim oyun 2014’te bitemezdi.”

Oyunun daha iyi olmasıyla bir derdimiz yok, fakat oyuncuların birçoğu neden çıkış tarihinin ona göre ayarlanmadığı konusunda şikayetçi. Umarız yapımcılar 2014 yılından ders çıkartıp, planlarını ona göre hazırlar.

Batman: Arkham Knight PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 2 Haziran'da çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum