Battlefield 2042'ye Nihayet Sesli Sohbet Özelliği Geldi

Sanki biraz geç kalındı ama olsun

Battlefield 2042'ye bu sabah itibariyle gelen güncelleme oyuna hem sesli sohbet özelliğini kazandırdı, hem de 400'den fazla hata düzeltmesi, dengeleme ve ince ayar yapıldı. Bu güncelleme Türkiye saatiyle 11:00'de aktif hale geldi ve güncellemenin uygulanması için sunucularda bakım yapılmasına da gerek yok.

Geçtiğimiz aylarda DICE'tan yapılan açıklamayla Battlefield 2042'nin ilk sezonu yaz aylarına ertelenmişti çünkü geliştirici öncelikle acil durumdaki hata düzeltmelerini ve sesli sohbet gibi büyük önem taşıyan yenilikleri oyuna eklemek istemişti. Battlefield 2042'nin Steam'deki son derece olumsuz inceleme tablosu da bu kararda önemli bir etkendi.

Steam'de şu an 102 bin incelemede %27, son bir aydaki 2400 inceleme ise %17 olumlu inceleme bulunuyor. Bu gerçekten de feci bir durum ve Battlefield 2042 bu yüzden tüm zamanların en başarısız Battlefield oyunları arasında gösteriliyor.

Mart ayının başlarında da oyunun skor tablosu değiştirilmişti, bu güncelleme skor tablosunun da tur sonlarında gösterilmesini sağlayacak. Bu da istenen özelliklerden biriydi.

Battlefield 2042 4.0 Güncelleme Notlarında 250'nin üstünde madde var, eğer nelerin değiştiğini merak ediyorsanız tek tek okuyabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum