Advertisement

Battlefield 4 Su Yüzüne Çıkıyor

Bazılarımız bugün teaser videosunu izleyebilecekler

Battlefield 3'ün son indirilebilir içeriği End Game'in çıkmasıyla beraber EA ve DICE tüm dikkatini Battlefield 4'e yöneltti. Dedikoduya göre her ay münhasır videolara erişen Battlefield Premium aboneleri, bugün, Battlefield 4 için özel bir videoyu izleme şansına sahip olacaklar.

Battlelog üzerinden yayınlanacak videoyu izleme şansına sahip olanlar, ayrıca BF3'te kullanmak üzere, üstünde "I WAS THERE" yazılı bir dog-tag'e de sahip olacaklar.

Bunun yanında Battlefield 4'ün kapak görselinin küçük bir bölümü de internete sızdı. Kapak görselinin tamamını gören bir kişinin iddiasına göre, yeni oyunun kapak tasarımı, üçüncü oyunun kapak tasarımına oldukça benziyor. Belirtilene göre, BF4'ün kapak tasarımında, bir elinde susturucu takılmış bir saldırı tüfeği, diğer elinde de taktik ışığı takılı bir Colt 1911 tabanca taşıyan ve Amerikan ordusu üniforması giymiş bir asker koşarken resmedilecek, arkaplanda ise zırhlı taşıyıcılar ve tanklar olacak. Zaten aşağıda göreceğiniz görsel de bu iddiayı destekler nitelikte.

EA'in 26 Mart'ta düzenlenecek GDC'de, daha fazla açıklama yapması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum