Beyond Good & Evil 2’yi Geliştiren Stüdyodan Önemli Bir Ayrılık Haberi Geldi

Ubisoft Montpellier stüdyosunun genel müdürü, istifa etti

Beyond Good & Evil 2’nin geliştirilme sürecinin tam bir yılan hikayesine döndüğünü söylemekte bir beis görmüyorum. En nihayetinde, geçtiğimiz yıl itibariyle Duke Nukem Forever’ın rekorunu kırmış, duyurusuyla çıkış tarihi (eğer olur da bir gün çıkış yapabilirse tabii!) en uzun süre geçen oyun olmayı başarmış bulunuyor. Hal böyleyken, artık kaç oyun sever umutla bekliyordur bu oyunu, bilemiyorum.

Beyond Good & Evil 2, bu sefer de bir istifa haberiyle gündem olmuş durumda. Kotaku’nun kaynaklarından aldığı bilgiye dayandırarak paylaştığı habere göre; oyunu geliştiren Ubisoft Montpellier stüdyosunun genel müdürü Guillaume Carmona, stüdyodan ayrıldı. İstifanın gerekçesi olarak; yerel yönetimin stüdyo ile ilgili bir inceleme başlatması gösteriliyor. İncelemenin sebebi ise, geliştirici ekipten birçok ismin tükenmişlik sendromu yaşaması ve hastalık iznine ayrılması.

Anlaşılan o ki; Beyond Good & Evil 2 için sular bir türlü durulmuyor. Bu oyun gerçekten çıkış yapabilecek mi, şahsen çok merak ediyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum