BioWare, Dragon Age Dreadwolf'un İsminin Değiştiğini Teyit Etti

15 dakikalık oynanış videosu haftaya

Dragon Age Dreadwolf'un artık yeni bir ismi var, o da Dragon Age: The Veilguard.

Zaten dün size Dragon Age Dreadwolf'un isminin değişeceğini söylemiştik ama o zaman herkes oyundan Dragon Age 4 diye bahsetmeye başlamıştı. İsminde Veilguard ekinin olması sürpriz oldu ama oyunun konusunu düşünürsek Dreadwolf'tan çok daha iyi bir isim.

BioWare patronu Gary McKay oyun hakkında yeni bilgiler verirken ismi neden değiştirdiklerini de açıkladı:

"Her bir Dragon Age oyunu yeni ve bağımsız bir hikaye anlatıyor. Thedas dünyasında geçen bu hikayeler epik bölgeler ve tehlikeleri keşfediyor ve sizi her seferinde yeni çatışmaların içine sürüklüyor. Ayrıca her oyunda bir de baş kahraman tanıyoruz: The Warden, Hawke, The Inquisitor. Yeni oyunda da bunların tümünü ve fazlasını bekleyebilirsiniz.

Ama elbette aynı benzersiz bir kahramanınızın olması gibi, birbirinden harika yol arkadaşları olmadan bu bir Dragon Age oyunu olmazdı, değil mi? Oyundaki birbirinden tamamen farklı yedi yol arkadaşınız derin hikayelere sahip olacak ve verdiğiniz kararlar hem onlarla olan ilişkinizi hem de hayatlarını etkileyecek.

Oyunun neyle ilgili olduğu hissini verebilmek için oyunun ismini değiştirmeye karar verdik, çünkü orijinal isim bu yeni kahramanlar, hikayeleri ve Thedas'ı kurtarmak için onları nasıl bir araya getirmeniz gerektiği hakkında güçlü bir his vermiyordu"

BioWare, Dragon Age: The Veilguard'dan 15 dakikalık oynanış videosunu 11 Haziran günü gösterecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum