Bir Erkekler Tuvaleti Oyunu

Men’s Room Mayhem geliyor!

Bar tuvaleti klişelerinin vazgeçilmezidir; masadaki kızlar tuvalete hep birlikte gider. Ya biz erkekler? Biz de bu duruma garipçe özenir ama anlam veremezdik. Ama nihayet Men’s Room Mayhem ile hayallerimiz gerçek oldu; tuvaletin yönetimi artık bizde!

Sony Liverpool yapımcıları tarafından PS Vita, iOS ve Android için duyurulan oyun, işte böyle garip bir atmosferin içinde belki de biraz kokulu şekilde konduruyor bizi! Çizgi çizerek insanları yöneteceğimiz oyunda, patronlarının tuvalet alışkanlıkları ve “küçük tuvalet kazaları”nı önlemeye çalışan bir hademe rolü üstleniyoruz. Zaman geçtikçe bizi daha da çabuk hareketler ile tuvalet düzeniyle meşgul edecek oyun, eğlenceli fikrinin yanında taktiksel hamlelere de ihtiyaç duyacak.

Baş yapımcılardan Phill Gaskell ise fikrin oyuna dönüşmesi hususunda şöyle diyor; “Bu fikir aklımıza geldiğinde, bunun bir oyun olacağına adımız gibi emindik.

Önümüzdeki birkaç hafta içinde yayınlanacak Men’s Room Mayhem, şimdiden ilginç fikri ile internet dünyasının konuşulanları arasına geldi. Ayrıca yeni oyun kıtlığı çeken PS Vita kullanıcılarına da ilaç oldu. Berkan Cesur, erkekler lavabosundan bildirdi. Çünkü kibar insanlar tuvalete lavabo der. :/

YORUMLAR
Parolamı Unuttum