Advertisement

Bir Zamanlar XCOM Adında Bir Oyun Vardı

Yeni bir isimle karşınıza çıkarsa şaşırmayın

XCOM için işler iyice karmaşık bir hal aldı. 2K Marin'in FPS olarak yeniden tasarladığı XCOM aslında 6 Mart 2012'de çıkacaktı. Kaldı ki oyun duyurulduğunda ortada henüz XCOM: Enemy Unknown yoktu. Daha sonra XCOM'un, 2013 mali yılı içinde piyasada olacağı söylendi. Sıkıldınız biliyorum ama ardından oyun bu defa 2014'ün ilk aylarına ertelendi.

2012 Ekim ayında sızdırılan ekran görüntülerinde oyun 1. şahıs kamera açısından 3. şahıs kamera açısına geçiş yapmış olduğunu gördük ki henüz o konuda da kesinlik yok. Kesinliğe kavuşmayan bir diğer konu ise oyunun hangi platformlara çıkacağıydı. Xbox360 ve PS3 platformlarına çıkacağı söylenen oyunun PC için gelip gelmeyeceği hala belirsiz.

Bu kadar badirenden sonra oyunun artık iptal haberini alacağımızı düşünürken 2K Marin cephesinden yeni söylentiler geldi bugün. Söylentiler şirketin oyunun isminde değişikliğe gidebileceği yönünde. "The Bureau" oyunun yeni ismi olabilir. Take-Two, thebureau-game.com, thebureau-game.net ve whathappenedin62.com alan isimlerini satın aldı.

Uzun zaman oldu, oyunun konusunu hatırlatmak gerekebilir. Yeniden yapım XCOM, X-COM: UFO Defence'in öncesini konu alıyor ve 1962 yılında FBI ajanının başından geçenleri anlatıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum