Blizzard'dan Diablo 4'ün Gizli İnek Bölümünü Arayanlara Yanıt: "Doğru Yoldasınız"

Eşyalarınızı elinizde tutun...

Bir Diablo geleneği haline dönüşen gizli inek bölümü, Diablo 4 oyuncularının yeni gündemi olmuş durumda. Oyunun geliştiricilerinden Tiffany Wat ve yardımcı yönetmen Joe Piepiora, BlizzCon 2023 esnasında bu çabaların boşa gitmediğini söyleyen bir açıklama yaptı.

IGN'e konuşan ikili, oyuncuların doğru yolda olduğunu ifade etti. Hatta Wat, bu aşamayı değerlendiren oyunculara "ben olsam elimdeki eşyaları saklardım" şeklinde gizli bir mesaj vermeyi de ihmal etmedi. Blizzard'dan gelen bu ifadeler, oyuncuları daha da heyecanlandırmış durumda.

Wat'ın bahsettiği "eşyalar" ise gizemini koruyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde araştırmanın son parçasını sizlerle paylaşmıştık. Oyuncular farklı bölgelerde 666 adet inek kestikten sonra Bloody Wooden Shard, Musky Tome ve Metallic Fragment gibi yadigarlar bulabiliyor. Bu yadigarları Ked Bardu'daki inek heykelleri üzerinde kullandığınızda ise başka bir zindana giriş yapabiliyorsunuz. Buradaki inekleri öldürmeniz halinde dayanıklılık iksiri düşürüyorsunuz.

Wat, yadigarlardan mı yoksa bahsi geçen dayanıklılık iksirinden mi bahsetti bilmiyoruz. Lakin oyuncuların doğru yolda olduğu kesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum