BlizzCon Bu Yıl Kesin Olarak Geri Dönüyor

2019'dan beri ilk yüz yüze buluşma

Blizzard, birkaç yıldır ara verilen BlizzCon'un tüm görkemiyle bu yıl Kaliforniya'daki Anaheim Convention Center'da gerçekleşeceğini duyurdu.

Etkinlik 3 - 4 Kasım tarihlerinde düzenlenecek ve bilet ve turnuva detayları da dahil olmak üzere etkinlikle ilgili bilgiler önümüzdeki ay açıklanacak.

"Oyunların bağlantı ve dostluk için ortak payda olduğu BlizzCon'u harika bir yer yapan şeyin özünde oyuncularımız bulunuyor. İster sadece çevrimiçi gördüğünüz arkadaşlarınızla takılmak, ister sevdiğimiz oyunlardaki epik anları kutlamak, etkinlik salonlarında sizleri nelerin beklediğini keşfetmek veya evrenlerimizde sizi yeni nelerin beklediğini görmek isteyin, BlizzCon sizin için yaratılıyor. Bu etkinliği özel yapan şey her zaman oyuncu topluluğu oldu, hepinizi görmek için sabırsızlanıyoruz" diyor Blizzard.

BlizzCon'un en son yüz yüze etkinliği 2019 yılındaydı.

2020 yılındaki BlizzCon pandemi koşulları nedeniyle iptal edilmişti. 2021 yılında dijital bir etkinlik düzenlendi, o yıl bir de yüz yüze etkinlik yapılması planlanıyordu ama pandemi bitmediği için bu da iptal edildi.

2022 yılında hibrid bir etkinlik yapılması planlanmıştı ama o dönem ortaya çıkan cinsel taciz ve ayrımcılık skandalları nedeniyle bu plan da hayata geçirilemedi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum