Bloober Team, Silent Hill 2 Remake'in Henüz Hazır Olmadığını Açıkladı

CEO'nun sözlerini düzeltme gereği duymuşlar

Bundan birkaç gün önce Bloober Team CEO'su Piotr Babieno'nun Polonyalı finans haberleri platformu Bankier.pl ile yaptığı bir röportaj yayınlandı. İddiaya göre Babieno bu röportajda Silent Hill 2 Remake'in teknik olarak hazır olduğunu ve 10 milyon fazla satmayı beklediklerini söylemişti. "İddiaya göre" diyorum çünkü sonrasında Bloober Team'den yapılan açıklama yayılan bu haberlerin hatalı çeviriden kaynaklandığını söylüyor.

Bloober Team, CEO'nun sözlerini düzeltme ve daha açıklayıcı bir beyanatta bulunma gereksinimi hissetmiş.

"Normalde söylentiler üzerine yorum yapmıyoruz. Ama bu sefer bazı açıklamalar doğru olmayan çeviriler yüzünden amacından saptırıldığı için böyle bir açıklama yapma gereği duyduk. Firmamızın mesajları belli oyunlar için satış tahminleri içermemektedir. Silent Hill 2'ye dair rakamlar da gelecekte odaklanacağımız oyunların potansiyel satışlarına dair söylenmiştir.

Silent Hill 2'nin haır olduğunu duyurduğumuz iddiası da doğru değildir. Şu anda geliştirme aşamasından bağımsız olarak tüm odağımız bitmiş ürünü en yüksek kalitede, Silent Hill 2 hayranlarının hak ettiği kalitede sunabilmektir. Oyuncuların Silent Hill 2'den yeni haberler duymayı beklediğinin farkındayız. Bu bilgiler hazır olduğunda eminiz ki oyunun yayıncısı Konami tarafından sizlerle paylaşılacaktır."

Özetle Silent Hill 2'den yeni bir şeyler görebilmemiz için Konami'nin buna yeşil ışık yakması gerek, yani bu durumda daha bir süre beklememiz gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum