Broken Roads Çıkışına Günler Kala Ertelendi

Kıyamet oyunu da vurdu

Drop Bear Bytes'ın geliştirmekte olduğu nükleer kıyamet sonrasında geçen izometrik RPG oyunu Broken Roads çıkışına sadece günler kala ertelendi.

Oyunun normalde 14 Kasım'da çıkması gerekiyordu, hatta bundan birkaç gün önce basına inceleme kodları dağıtılmıştı. Ama ne olduysa ondan sonra oldu, oyunda test edilenin de ötesinde hatalar olduğu ortaya çıktı. "İnceleme kodlarını gönderdikten sonra çok sayıda yeni hata keşfettik, bu yüzden de oyunun çıkışa hazır olmadığına karar verdik" diyor oyunun yayıncısı Versus Evil.

Her ne kadar oyunu oynadığım süre içerisinde "oyun bozan" cinsten hatalarla karşılaşmamış olsam da oyunun biraz daha cilalanmaya ihtiyacı olduğu belliydi (örneğin Steam'deki default ekran görüntüsü alma tuşuna konsol penceresi açma işlevini atamış olmaları bence bir talihsizlik), o yüzden bunun doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.

Yukarıda da görebileceğiniz açıklamada oyunun içerik olarak tamamlanmış olmasına rağmen başta planladıklarından daha büyük olduğunu, 30 saatin üzerinde oynanış ve 400,000 kelimenin üzerinde diyaloğa sahip olduğunu söylüyor Drop Bear Bytes. Oyundaki seçimlerin çokluğunu da düşününce ortaya çıkan binlerce permütasyonun düzgün biçimde test edilebilmesi için biraz daha vakte ihtiyaçları varmış.

Ben hala Broken Roads'un bu yılın önemli oyunlarından biri olacağını düşünüyorum, ama ne zamana ertelendiği açıklanmadığı için bir ihtimal artık 2024'e sarkmış olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum