Brutalityler Mortal Kombat X'e Geri Geliyor

Fatality gibi, ama değil

Brutalityler ilk kez Ultimate Mortal Kombat 3'te açığa çıkmış ve Mortal Kombat Trilogy'de de kullanılmış ancak sonrasında seriden kaldırılmıştı. Yine "Finish Him" yazısı çıktığında yapmanız Brutality'i gerçekleştirmek biraz zordu çünkü uzun ve uğraştırıcı kombolar yapmanız gerekiyordu. Mortal Kombat 9'da bu sistemin geri getirilmesi planlanmış ancak tamamlanmamıştı. 

Güzel bir haber, Mortal Kombat X'te Brutality (Gaddarlık) sisteminin geri geleceği ortaya çıktı. Brutalitylerin Fatalitylerden farkı daha kısa sürmeleri ve rakibi patlatma, parçalama gibi nazik (!) belli bir takım saldırıların olması. Fatality yapmadan rakibin işini bitirmek farklı bir tatmin duygusu yaşatacaktır. Mortal Kombat X'te 100den fazla Brutality'nin olacağı söyleniyor. 14 Nisan sonrası kanın döküleceği, uzuvların kopacağı acımasız dövüşlere ve oyunların şiddet içerdiği tartışmalarıyla yeniden karşılaşacağız.

Son olarak Mortal Kombat X'e çıkacak Kombat Pack detaylandırıldı. Oyuna henüz tamamlanmamış 4 dövüşçü ve toplamda 15 skin'i ekleyecek Kombat Pack'in fiyatı 49 Lira.

Daha fazla Brutality ve yeni dövüşçülerden Cassie Cage'in farklı dövüş tarzlarını görmek istiyorsanız sizi aşağıdaki videomuza alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum