Bu Etkinliği Kazananların Ev İşlerini Blizzard Halledecek!

Siz de hafta sonunuzu Diablo 4 oynayarak geçirebileceksiniz

Diablo 4'ün açık betaya erken erişim süreci hızlı bir şekilde başladı ve bitti. Şimdi ise sıra asıl açık beta sürecinde... Hafta sonu boyunca devam edecek açık betaya tüm oyuncular katılabilecek. Fakat hafta sonu yapacak işleri olanlar için de Blizzard oldukça ilginç bir çözüm düşünmüş.

Bu yeni reklam kampanyasında Blizzard, hafta sonu yapacak işleri olan oyuncuların bu ev işlerini tamamlamaya geliyor. Maalesef sadece Amerika topraklarında geçerli olan -aynı #diablohellsink etkinliği gibi- bu etkinliğe, #Diablo4theWeekend etiketi ile katılabiliyorsunuz.

Eğer ABD sınırlarında yaşayan bir okuyucumuz iseniz, yapmanız gereken tek şey hafta sonu sizi oyunun başından alıkoyabilecek ev işlerini fotoğraflayıp bu etiket ile paylaşmak. Seçilecek şanslı kişiler, Thumbtack isimli ev bakım şirketi için geçerli 200 dolarlık bir hediye çeki alacak. 

Emin olmak adına Thumbtack isimli siteyi de ziyaret ettim. Gerçekten bu site üzerinden taşınmanıza yardımcı olacak, evinizi temizleyecek ya da bahçenizi düzenleyecek profesyoneller bulabiliyorsunuz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum