Capcom Hayranlarının En Çok Görmek İstedikleri Seri Dino Crisis'miş

İlk oyuna remake yapsalar bile kabulümüz

Capcom, oyuncuların en çok hangi oyun ve karakterleri sevdiğine dair bir anket açmıştı. Anketin sonuçları açıklandı ve zirvede Capcom'un uzun zamandır dokunmadığı serilerden biri olan Dino Crisis'in olduğunu gördük.

"Hangi Capcom serisinin devam oyununa veya yeni oyuna kavuşmasını isterdiniz" sorusunda 80,769 oy alan Dino Crisis serisi birinci olmuş.

Oyuncuların en çok hangi Capcom oyununu sevdiği sorusuna ise 254 bin katılımcıdan 11 bini Dino Crisis cevabını vermiş. Burada listenin birinci sırasında 15 bin oyla Devil May Cry 5'i görüyoruz. Geçen yıl çıkan Resident Evil 4 ise 9 bin oyla üçüncü sırada.

Dino Crisis, Shinji Mikami tarafından yaratılan bir seriydi. Serinin en son oyunu 2003 yılında çıkan Dino Crisis 3 oldu ve yirmi yılı aşkın bir süredir de yeni Dino Crisis haberi almadık. Hatta 2022 yılında Capcom Exoprimal için ipuçları vermeye başladığında oyuncular bunun bir Dino Crisis oyunu olabileceğini sanmışlardı.

Capcom şu sıralar bildiğiniz gibi özelliklle de remake'ler söz konusu olduğunda Resident Evil serisine ciddi biçimde odaklanmış durumda, Dino Crisis'e ne zaman sıra gelir bilinmez.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum