Captain Marvel 2'nin Baş Kötüsünü Canlandıracak Oyuncu Belli Oldu

Karakteri de yakın zamanda öğreniriz

Marvel Sinematik Evreni son dönemlerde ilgiyi Disney+ dizileri üzerinde toplamış olsa da arka planda evrenin kaderini belirleyecek yeni filmler için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Yeni dönemde MCU'nun bayrak karakteri olması beklenen Captain Marvel'ın devam filmi de oyuncu kadrosunu netleştirmeye devam ediyor. Deadline'ın haberine göre filmin baş kötüsü de belli oldu. Velvet Buzzsaw filminden de tanıdığımız Zawe Ashton, Captain Marvel 2'de kötü karakteri canlandıracak.

Gelen haberlere göre Ashton'ın hangi karakteri canlandıracağı henüz belli değil. Ancak filmin baş kötüsü olacağı kesinleşmiş durumda. Captain Marvel'ın düşmanlarına şöyle bir bakınca Deathbird ismi ön plana çıkıyor ama onun da çizgi romanlarda asıl bağlantısı X-Men üzerinden. Onunu dışında role en yakın karakter bence Moonstone.

Captain Marvel'ın zıttı diyebileceğimiz Moonstone, Norman Osborn'un Dark Avengers ekibinde Ms. Marvel adı altında da yer almıştı. 11 Kasım 2022'de vizyona girecek olan Captain Marvel 2'nin baş kötüsünü de yakın zamanda öğreneceğiz gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum