Advertisement

Carmageddon Reincarnation Yeni Nesil Yolunda

Stainless hedeflediği meblağı buldu

Carmageddon: Reincarnation'ın başarılı olan kickstarter kampanyasının yanına ek gelirler de eklenince, Stainless istediği paraya ulaşmayı başardı.

Stainless ortağı ve eski Bullfrog kurucusu Les Edgar'ın desteğinden sonra bir de Carmageddon'ın kickstarter kampanyasında başarıya ulaşan Stainless Games, eski oyunlarını iOS platformları için piyasaya sürüp beklediği başarıyı gerçekleştirdi. Toplamda 3.5 milyon dolarlık bir bütçeye kavuşan ekip yeni Carmageddon'ın yeni nesile de çıkacağını belirtti.

Stainless'ın patronu Patrick Buckland; "Kendi şirketimiz, hissedarlarımız ve hayranlarımız sayesinde ihtiyacımız olan meblağa ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu, bize bağımsız kalmamızı ve bütçe sınırlaması yüzünden yaratıcılığımızı kısıtlamamızın önüne geçti." diyerek hayranlara teşekkür etti.

Şirketin hissedarı ve en büyük maddi destekçilerinden Les Edgar ise; "Stainless'a her zaman inandım. Şu anda tek isteğimiz Carmageddon isminin tekrar ayağa kalktığını görmek." dedi ve ekledi; "Kurulda olduğum ve bu projenin gerçekleşmesine katkıda bulunduğum için oldukça mutluyum."

Zaten yeni nesil kapımızdayken, Carmageddon: Reincarnation'ın sadece PC'ye çıkması biraz ayıp olurdu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum