Advertisement

Cats and the Other Lives Bu Öğlen Çıkıyor, Hem De Harika Bir Fiyatla!

Cultic Games Türk oyuncuları

Stygian: Reign of the Old Ones'ın geliştiricisi Cultic Games'in yeni oyunu Cats and the Other Lives için geri sayımda sona geldik sevgili Oyungezerler. Oyun bugün saat 12:00'de oyuncularla buluşacak.

Oyun tam 8 dile çevrilmiş olarak çıkacak ve elbette bu diller arasında Cultic Games'in "üslubuna özel imtina gösterdiğimiz" dediği Türkçe de var.

Gelelim bence bu haberin en sevindirici yanlarından birine. Bildiğiniz gibi Steam geçtiğimiz günlerde önerilen dolar - TL kurunu güncelledi ve özellikle de indie oyunların fiyatlarında çok ciddi artışlar yaşandı. Ancak Cultic Games, ekonomik açıdan zor zamanlar geçiren Türk oyuncuların da Cats and the Other Lives'ı deneyimleyebilmesi için oyunu bize 16 TL gibi inanılmaz güzel bir fiyattan sunacak. Oyunun normal satış fiyatı ise 20$.

Yani bu fiyattan oyunun Türk oyuncular arasında müthiş ilgi görmesi lazım, benden söylemesi. Açıkçası ben oyunu bir iki arkadaşıma da hediye ederek Cultic Games'e kendimce katkıda bulunacağım, size de en azından kendiniz için oyunu satın almanızı öneririm.

YORUMLAR
tezgelegemen
21 Kasım 2022 22:48

3 yıldır cüzdanımda bekleyen 21tl sonunda bir işe yarayacak. Hemen (d)alıyorum.

GorevimO
21 Kasım 2022 17:25

Keşke bizlerede hediye etseniz l

Atlas Estrella
21 Kasım 2022 12:17

Kedilerin yüzü suyu hürmetine bir oyuna daha kavuşacağız.

Parolamı Unuttum