Community Filmi Nihayet Gerçek Oluyor

Troy and Abed in the movie!

Tüm Greendale öğrencilerinin dikkatine, Community filmi hayata geçiyor! Komedi dizileriyle aranız nasıl olursa olsun hayatınızın bir döneminde Community izlediyseniz Greendale ve en popüler (aslında değil) öğrenci grubuyla aranızda samimi bir bağ oluşmuştur. Dan Harmon'un dehasının bana göre zirve yapımı olan Community ilk günden beri "Altı sezon ve bir film!" mottosuyla hareket ediyordu. Dizinin bence hayal kırıklığı yaratan finali 2 Haziran 2015'de yapıldı ve yedi senedir bir filmin peşinden koşuyoruz.

Nihayet filmle ilgili güzel gelişmeler yaşanmaya başladı. İlk olarak Deadline'ın duyurduğu habere göre Community filmi Peacock ile birlikte hazırlıklara başlamış. Ancak hemen ardından endişe verici haberler de gelmeye başladı. Zira tüm ekibin geri dönmeme ihtimali var. Şu ana kadar, Joel McHale (Jeff Winger), Danny Pudi (Abed Nadir), Alison Brie (Annie Edison), Gillian Jacobs (Britta Perry), Jim Rash (Dean Pelton) ve Ken Jeong (Ben Chang) isimlerinin geri döneceği netleşti. Ayrıca serinin yaratıcısı Dan Harmon da yine filmin başında yer alacak.

Üzüntü verici kısım ise Donald Glover'ın Troy olarak geri dönüşünün halen netlik kazanmamış olması. Zira tüm Community hayranları bilecektir ki TROY AND ABED IN THE MORNING! olmadan bir Community yapımı buruk kalacaktır. Ayrıca şu an 78 yaşında olan Pierce Hawthorne'u canlandıran Chevy Chase'in de geri dönmeme ihtimali varmış. Ekibimizin anaç karakteri Shirley'in aktrisi Yvette Nicole Brown'dan da henüz olumlu bir geri dönüş alınamadı. Yani ekibimizin üç karakteri an itibariyle çalışma grubunda yer almıyorlar. 

Neyse ki elimizde halen Jeff Winger var da o tatlı diliyle herkesi ikna edebilir diye umuyorum. Stargirl'de pijamavari kostümler giymekten sıkılan Joel McHale'i yine tüm karizmasıyla Winger kalitesini sahnelerken izlemek apayrı bir keyif olacak. 2009 yılında yayın hayatına başlayıp 2015 yılında ekranlara veda eden Community'nin finali o tam aradığımız veda lezzetini verememişti. Umarım filmde tüm ekibin bir araya gelmesiyle birlikte (Pierce'ın hayaleti de hiç fena olmaz) şahane bir veda yapma şansına erişiriz. NBC'nin yayın servisi Peacock'tan henüz filmin yayın tarihiyle ilgili bir açıklama gelmedi. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum