Contrast'ın Yapımcısı Yeni Oyunu We Happy Few'i Açığa Çıkardı

"Korkarım zamanımızın sonuna geldik"

Hayatından mutlu musun? Dürüstçe içini dökebiliyor musun yoksa nasıl olduğunu sorduklarında iyiyim deyip geçiştiriyor musun? Yoksa uyumlu olmak için mi gülümsüyorsun? Aynaya baktığında gördüğünle bize gösterdiğin yüz aynı mı?

1920lerinParis’inde geçen Contrast’ın yapımını üstlenen Compulsion Games yeni oyunu We Happy Few ile bizi yine eski ve farklı bir döneme götürüyor. We Happy Few, bir alternatif evrende, 1960ların retro fütüristik İngiltere’sinde geçiyor.  Nedense herkes maske takıyor ve mutlu takılıyor. Ancak mutlulukları doğal değil. Sanki uyuşturulmuş gibiler ve normal davranmayanlara karşı yaklaşımları da hiç hoş sayılmaz.

Trailer’da bir karakterin gözlerinden tanıklık ediyoruz ancak oyunun FPS türünde olup olmayacağı kesin değil. Yine de rahatsız edici olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun ilk gösterimi 6-8 tarihlerinde Boston’daki PAX East etkinliğinde yapılacak. Yapımcı ekip etkinliğe katılamayacakların endişelenmemesi gerektiğini söylüyor ve kendilerinin Facebook ve Twitter sayfalarını takip etmemizi öneriyorlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum