Counter-Strike Online Türkiye'de!

CS 1.6 severler buraya!

Birçok oyuncunun ilk göz ağrılarındandır Counter-Strike. İnternet cafelerle ve online oyunlarla ilk tanışmamız belki de Counter-Strike sayesinde olmuştur. Şimdi ise Asya'da bir fenomen haline gelen Counter-Strike Online, Nexon Europe tarafından dün akşam yapılan lansmanı ile ülkemizde oyun severlere sunuldu. Oyunun açık betası bugün itibari ile başladı.

Oyun bildiğimiz ve en sevilen versiyon olan 1.6 motorunu kullanıyor. 1.6'dan farklı olarak oyun içerisine fazlasıyla skin ve silah eklenmiş durumda. Oyunu oynayıp puanlar ve rütbe kazandıkça bunlara ulaşmanız mümkün. Pek tabi gerçek para ile de bu alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Yapımcılar bu konuda çok dengeli davrandıklarını belirtiyorlar. Bildiğimiz Counter Strike'ın zengin içerikli ve daha fazla rekabete dayalı hali var karşımızda aslında.

Yapı Endüstri Merkezinde gerçekleşen lansman oldukça renkli geçti. Geceye Nexus Europa yetkilileri ve oyun sektöründen kişiler katıldı. Türkiye'nin en iyi klanlarından Dark Passage ve HWA Counter-Strike takımları ile bir gösteri maçı yaparak ortamı iyice ısıttılar. Oyunun seslendirmesinde görev alan ünlü şarkıcı Bedük lansmanda bol bol fotoğraf çektirerek sıcak sohbetlere imza attı.

counter-strike-online-tr

counter-strike-online-tr-2 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum