Bir Video Oyun Etkinliği Türkiye’de İlk Kez Canlı Yayında Olacak

Ha gayret, adım adım oluyor güzel şeyler.

Daha önce sizlere, 1-2 Şubat tarihlerinde League of Legends’ın Kış Finallerinin olduğunu duyurmuştuk. Bu etkinlik birden fazla kademede ilklere imza atıyor anlaşılan.

Bildiğimiz üzere bu etkinlik, Türkiye’de ilk kez bir etkinlikte lisanslı oyuncuların yarışacağı yerdi. Ama bu “ilk” olma özelliği şimdi de başa bir konuya sıçrıyor.

Türkiye’de ilk kez, League of Legends Kış Mevsimi Finalleri bir televizyon hizmetinde canlı olarak yayınlanacak. Kış Finali, D-Smart’ın 78. Kanal Smart Spor 2 ve Smart Spor 2 HD’den canlı olarak yayınlanacak.

Bunun yanında, etkinliğin yayınlandığı zamanda ekranlarda çıkacak özel kodlarla izleyiciler www.dsmart.com.tr/lol adresine yönlendirilecekler. www.dsmart.com.tr/lol adresine bilgilerini doğru giren izleyiciler, 3 günlük IP puan takviyesi kazanacaklar.

Böyle başka etkinliklerin, turnuvaların ya da (belki bir gün) video oyun ödül törenlerinin ülkemizde canlı yayınlanması, artık tünelin ucunda var olduğu belli olan bir ışık durumuna geldi. Haydi, koşalım ışığa. Söz, tren değil o.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum