Dark Souls'un Filmi Yapılsa Nasıl Görünürdü?

Cevabı Skynet veriyor

Yapay zeka ile üretilen görseller son dönemin en popüler araçlarından biri. Dall-E ve Midjourney gibi öne çıkan örneklerin ardından son olarak da bir Lensa çılgınlığıyla karşılaştık bildiğiniz gibi. Çoğu kişi Lensa'nın ürettiği birbirinden nefis görselleri avatar olarak kullanmaya başladı.

Makine öğrenimi ve yapay zeka görsellerin kalitesi gün geçtikçe artarken, bu yolla üretilen görseller için de yeni fikirlerle karşılaşıyoruz. Mesela "Dark Souls filmi yapılsa nasıl olurdu?" sorusunun cevabını bize yapay zeka verebiliyor.

Aşağıda göreceğiniz görsellerin tümü de yapay zeka tarafından üretilmiş ve gerçek oyuncularla Dark Souls sahneleri canlandırılmış. Görsellerin renk paletinin nasıl da eski karanlık fantastik filmleri çağrıştırdığına dikkatinizi çekerim, gerçekten de Dark Souls atmosferini çok iyi anlamış yapay zeka.

Ben görsellere bayıldım, mesela Gwyndolin'le savaştığımız koridor sanki gerçekten de bir filmden fırlamış gibi değil mi sizce de?

Yapay zeka teknolojisi geliştikçe bu görsellerin bir filme dönüşmesinin önünde hiçbir şey duramayacak. Belki de ileride kaynak materyale son derece sadık olan canlı aksiyon filmleri görebileceğiz. Öyle bir durumda umarım yapılacak ilk filmlerden biri Dark Souls'u konu alır :)

YORUMLAR
GwynBleidd
21 Aralık 2022 18:07

Görselleri görünce direkt Dark Souls oynayasım geldi.

Atlas Estrella
20 Aralık 2022 18:48

Bence asıl sebep Dark Souls'un tam olarak neyi anlattığını kimsenin hâlâ çözememiş olması. İşte bu yüzden Hollywood'un radarından kaçtı. Yoksa Hidoş öyle gözden kaçacak bir isim değil.

Feyling
20 Aralık 2022 12:49

Sanki 80'lerden bi video kasedi yüksek çözünürlüğe upscale etmişler gibi, çok etkileyici <3

Parolamı Unuttum