Defiance DLC Planları Detaylanıyor

Trion Worlds, Defiance için DLC planlarını açıkladı.

Trion Worlds, bilim kurgu temalı devasa çevrimiçi rol yapma oyunu Defiance'a çıkaracağı DLC'ler hakkında yaptığı planları açıkladı. Bu açıklamaya göre gelecek sene oyuna gelecek olan 5 adet DLC, bir ücretli / bir ücretsiz bileşene ve bir de mağaza güncellemesine sahip olacak.

Oyunun baş yapımcısı Nathan Richardsson, bedava olan kısmın herkese açık olacağını söylüyor ve ekliyor: "İnsanların birlikte oynamalarını istiyoruz, oyuncuları izole etmek pek tarzımız değil."

10$ ödenerek satın alınacak olan DLC'de oyuncular, oyunu Castithan Species ile oynayabilecek, Battle Arena modu ile yeni bir göreve kavuşacak, Castithan Battle Arena'lara erişebilecek, eşsiz bir Raptor versiyonunu kullanabilecek ve Xbox 360 ile PlayStation 3 için yeni başarımlara sahip olacaklar.

Bedava DLC içeriğindeyse pek çok geliştirme (kullanıcı arabiriminden içeriğe), karakterler için yeni sesler seçebilme özelliği ve Battle Arena oyun modunda arkadaşına katılabilme gibi elementler ve yeni bir PvP harita bulunuyor: Military Academy. Yeni eklenen bir açık dünya oyun modu da cabası.

Tüm bunların haricinde, mağazadan da tek olarak yeni modlar, farklı Raptor versiyonları ve karakter özelleştirmeleri satın alınabilecek. Bunun yanı sıra oyuna gelecek olan 1.020 güncellemesi, pek çok hata giderimi ve geliştirme haricinde Defiance'a, aynı isimli TV dizisinden elementler ekleyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum