Devasa Apex Legends Sızıntısı, Gelecek Yeni Karakterleri Gözler Önüne Serdi

Spoiler alarmını yakıyoruz, aman dikkat!

Son yıllarda oyun dünyası "sızıntılarla" epey içli dışlı oldu. Veri madenciliğinin artması ile birlikte adeta gizli bir şey yapamaz hale gelen yapımcılar bu durumdan şikayetçi. Fakat bu şikayetler, veri madencilerini durduracak gibi gözükmüyor. En azından bu durum Apex Legends hayranları için geçerli değil diyebiliriz...

Geçtiğimiz günlerde Apex Legends temalı ApexUncovered isimli subreddit'e, inanılmaz içerikler düştü. Şimdilerde hesabı silinmiş bir kullanıcı, yaptığı paylaşımlarda gelecekteki karakterlerin ve yeni içeriklerin videosunu paylaştı. 15 farklı oynanış videosunun paylaşıldığı bu paylaşım kısa sürede ortadan kaldırıldı. Fakat sizin de bildiğiniz gibi internetten bir şeyi "tamamen" silmek pek mümkün değil.

Apex Legends tarihinin en büyük sızıntısı, tam 9 sezonluk içeriği adeta ortaya saçmış durumda. Bu sezonlarda gelecek yeni karakterlerin Conduct, Scryer, Caliber, Jester, Phantom, Vantage, Uplink, Newcastle ve Catalyst olduğu gözlemlenebiliyor. Subreddit'te bu karakterlerin tamamının yetenekleri de paylaşılmış.

Videoya bakılırsa önümüzdeki ilk sezonda tanıtılacak karakter Newcastle olacak. Diğer karakterlerin bilgileri henüz tamamlanmadığı gibi görselleri de şimdilik test versiyonlarına sahip. Fakat Newcaste'ın tasarımının ve kitinin tamamlandığını görebiliyoruz.

Bakalım Respawn bu durum karşısında ne yapacak?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum