Diablo 4'te Ancient Eşyalar Olmayacak

Bir tasarım değişikliği daha

Diablo III'te karşımıza çıkan Ancient eşyalar aslında Legendary eşyalara çok benziyordu, bir üst nadirlik seviyesindeydiler ve Legendary eşyaların ekstradan bonuslara sahip haliydiler diyebiliriz. Normalde biliyorsunuz Diablo bir loot-fest oyunu, özellikle de endgame'de artık oynamaya devam etmenin sebebi daha güçlü eşyalar bulabilmek. Ancient eşyalar da bu düşünceyle oyuna eklenmişti, ancak normal Legendary'lerden çok da farklı değillerdi ve heyecan verici olmaktan uzaktılar.

Yani özetle bu eşyaların bonusları haricinde Legendary eşyalardan bir farkı yoktu, isimleri de bu yüzden Ancient Legendary olarak geçiyordu.

Diablo 4'te bu eşyalara veda ediyoruz.

Diablo 4'ün Baş Kötüsü Lilith Kimdir?

Blizzard, Diablo 4'te Ancient eşyalar yerine yeni bir 'tüketilebilir eşya' türü ile karşımıza çıkacak. Bu eşya oyunun en son seviyelerde düşmeye başlayacak ve sahip olduğunuz legendary olmayan bir eşyaya rasgele bir legendary affix kazandıracak.

Oyuna yeni affix'ler de eklenecek. Demonic Power, debuff'ların ve DoT efektlerinin süresini arttırırken, Angelic Power bunun tam tersi, yani buff ve iyileştirme yeteneklerinin süresini arttıracak, Ancestral Power ise on-hit dediğimiz, vuruşla birlikte gelen efektlerin ihtimalini yükseltecek.

Blizzard bu sefer oyunun tasarım sürecinde sürekli olarak oyuncuları bilgilendiriyor ve geri bildirimlere de çok önem veriyor. Olabilecek en iyi Diablo oyunuyla karşımıza çıkmayı planladıkları belli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum