Dikkat! Facebook Hesabınız, Oculus Kütüphanenize Mal Olabilir

Hesabınızı sakın silmeyin

Oculus VR dünyası bir süredir Facebook işgali ile sallanıyor. Önce VR sistemlerinin tamamına Facebook hesabı zorunluluğu getiren sosyal medya platformu, şimdi de Facebook hesaplarının silinmesi karşılığında Oculus kütüphanenizi elinizden alıyor. Evet, yanlış duymadınız!

Twitter kullanıcısı CixLiv'in fark ettiği bu detay şu anda pek çok yabancı kaynak tarafından doğrulanmış durumda. Buradan erişebileceğiniz tweet'te, Facebook hesabını silme kısmına düşülen notlar dikkati çekiyor. Hesabın silinmesi ile birlikte tüm Oculus satın alımlarınız ve başarımlarınız kayıplara karışıyor.

Eski Oculus kullanıcılarının büyük bir kısmının hala sisteme Oculus hesapları ile giriş yaptığını belirtmek gerek. Fakat 2021 yılı itibariyle bu kişilerin de Facebook hesaplarını birleştirmeleri gerekecek. Yeni Oculus kullanıcıları ise direkt olarak Facebook hesabı açmak zorunda.

Tabii ki bu durum şimdiden büyük tepki çekmiş. VR teknolojilerin öncülerinden olan Oculus, Facebook tarafından satın alındığından beri eleştiri oklarının odağı olmuş durumda.

YORUMLAR
sSnake
26 Ekim 2020 16:43

"Hesabınızı sakın silmeyin" şeklinde tavsiyeyi Facebook kendisi bile vermemiştir :) Bence tam tersine silseler daha iyi. 

Parolamı Unuttum