Disintegration'ın Yapımcısı V1 Interactive Kapılarını Kapatıyor

Tek atımlık kurşunun böylesi

Oyun dünyasının en ilginç fikirlerinden biri olan Disintegration, maalesef aradığı başarıya ulaşamadı. Pek çok farklı türü tek potada eritmeyi amaçlayan oyunun arkasındaki 30 kişilik ekibin özgeçmişi de bir hayli dolu olduğu için başarıya kesin gözüyle bakılıyordu. Fakat maalesef aranan başarı bir türlü yakalanamadı.

Ve bu durum V1 Interactive'e oldukça pahalıya patladı. Daha önce oyunun çoklu oyuncu modunun fişini çeken geliştirici ekip, Twitter üzerinden yaptığı resmi açıklamada V1 Interactive'in kapılarını kapattığını açıkladı. Stüdyonun yöneticisi Macus Lehto, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise çalışanların geleceğine değindi.

Bu kapatma sürecinde tamamen şeffaf olacaklarının altını çizen yönetici, önceliklerinin çalışanlarının geleceği olduğunu ifade ediyor. Aylardır kimseden bir şey gizlemediklerini paylaşan yönetici, bu süreç boyunca çalışanların yeni işler bulması için de elinden geleni yapmış.

Tabii ki böyle girişimci bir stüdyonun kapanması hepimizi üzüyor. Yine de Lehto ve tüm ekibine yeni kariyerlerinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR
allalla
9 Mart 2021 11:58

EPIC'teki bedavalar arasında neden yer almadı acaba?

Parolamı Unuttum