Dune 2, Florence Pugh'u Kadrosuna Katmak İstiyor

Çalışmalar erken başladı

2021 yılının bize kazandırdığı en unutulmaz filmlerden olan Dune ikinci filmi için yoluna emin adımlarla devam ediyor. Vizyon tarihi ile aynı anda HBO Max üzerinden yayınlanmasına rağmen kayda değer bir gişe başarısı da elde eden Dune kadrosunu önemli isimlerle genişletme hazırlığında. Son olarak Black Widow filminden de hatırlayacağımız Florence Pugh ile stüdyo yetkilileri Dune 2 için görüşmelere başlamış.

İlk olarak The Hollywood Reporter'ın verdiği habere göre eğer Pugh ile anlaşmaya varılırsa başarılı aktris Prenses Irulan'ı canlandıracak. Pugh ile stüdyo arasında görüşmeler tüm hızıyla sürüyor ve gelen bilgilere göre Pugh, sözleşmeyi imzalamak için senaryonun son taslağını bekliyor. Ayrıca Florence Pugh'un adı Madonna Biopic filminde başrol için de geçiyor. Black Widow'dan sonra kariyeri adeta şaha kalkan genç aktrisi daha uzun yıllar bolca ikonik rolde izleyeceğiz gibi gözüküyor.

Halihazırda kadrosunda Zendaya, Timothee Chalamet, Javier Bardem ve Josh Brolin gibi önemli isimleri barındıran Dune: Part Two ilerleyen dönemlerde daha fazla önemli ismi kadrosuna katacak gibi. Yönetmen Denis Villenueve'nin de göreve devam edecek olması filme ayrı bir değer katıyor. 20 Ekim 2023 vizyon tarihine sahip olan film bakalım ilkiyle yakaladığı ivmeyi koruyabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum