Dying Light'ın Definitive Edition Versiyonu Tanıtıldı

Tüm DLC'ler bu pakette

Techland, ilk Dying Light oyununa veda busesini hazırladı. Dying Light Definitive Edition, bugün akşam saatlerinde piyasaya sürülerek oyunun gelişim sürecinin bitişini temsil edecek. Şimdiye dek geliştirilen tüm DLC'leri tek bir açtı altında toplayacak Dying Light Definitive Edition, ilk günlerinde de indirimli fiyatı ile dikkat çekecek.

Şu sıralarda 99 TL'ye satılan Dying Light Platinum Edition'ın yerini alacak paket, oyunun satın alınabilir tek paketi olacak. Dying Light Platinum Edition sahipleri ise otomatik olarak Definitive Edition sahibi olacaklar. Techland bu sayede oyunu ilk kez alacak oyuncuların gözünün korkmayacağını ve tüm DLC'lere aynı anda sahip olacağını ifade ediyor.

Dying Light'ın Techland için büyük bir başarı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Yaklaşık yedi yıldır piyasada olmasına rağmen satışları artmaya devam eden oyun, devam oyunu ile de geliştiricisini ihya etmeyi başardı. Definitive Edition ile 26 farklı DLC'yi tek potada toplayacak olan geliştirici, paketi iki hafta içerisinde alan herkese Harran Tactical Unit Bundle setini de hediye edecek.

YORUMLAR
waltran
9 Haziran 2022 18:06

Yaklasik 7 yildir piyasada belki 8-9 yildir adini duyuyorum ama bu oyundan bir ekran goruntusu gorsem tanimam :D Degisik bir yerde bu oyun, basarili mi degil mi, kim oynuyor hic bir fikrim yok.

Parolamı Unuttum